Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Mauriņi, viesu nams

Mauriņi, viesu nams

Mauriņi, Allažu pagasts, Siguldas novads, Latvija, LV-2154
(+371) 29208640
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Viesu nams „Mauriņi” – mēs strādājam, lai Jūs atpūstos!

Viesu nams „Mauriņi” atrodas Allažu pagastā, aptuveni sešu kilometru attālumā no Siguldas. Pie ēkas ir ērta piebraukšana un vieta automašīnu novietošanai. Atpūtas vietu no ceļa ieskauj mežs, tādējādi viesiem iespējams aizmirst pilsētas kņadu un steigu. „Mauriņi” būvēti tā, lai iekļautos ainavā un no katra loga būtu redzams kāds no senatnīgajiem ozoliem. „Mauriņi” ir atpūtas komplekss, kas sastāv no Lielās mājas - divstāvu ēkas, kur pirmajā stāvā izvietota kamīntelpa, numuriņš, kas piemērots cilvēkiem ar īpašām vajadzībām, baseins, ārā - kubls, pirts, virtuve un palīgtelpas, otrajā stāvā – seši individuālā stilā labiekārtoti numuriņi un telpa semināru vai viesību rīkošanai, Jaunās mājas, kurā pieejama 44 m2 liela svinību telpa un 5 labiekārtoti numuriņi, kuros var izmitināt līdz pat 25 viesiem, kā arī Vasaras svinību telpas (šķūņa), kurā vieta atradīsies vairāk kā 200 viesiem. Viesu nams piemērots kā semināru, tā arī banketu, kāzu un citu svinību rīkošanai, tāpat arī atpūtai lauku klusumā. Dabas mīļotāji iespējams ik rītu un krēslas stundās pamanīs, ka pa pļavu ganās stirnas un cilpo zaķi, bet automašīnas var ieinteresēti nopētīt ziņkārīgās lapsas. Arī vanagi no ozolu pazarēm novēros viesu namā notiekošo.

Piedāvājam ēdienkarti katra gaumei!

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes Skatīt vairāk   Viesu nami Skatīt vairāk      Roze (3-vietīgi numuri)līdz 49.8 € Skatīt vairāk      Luksa numuri Skatīt vairāk      Rūta (Ģimenes numuri) Skatīt vairāk   Vizbulīte (4-vietīgi numuri) Skatīt vairāk   Zīle (5-vietīgi numuri) Skatīt vairāk   Pļava (5-vietīgi numuri) Skatīt vairāk   Senais (3-vietīgi numuri) Skatīt vairāk   Kamīnzāle, pirts, baseins (Banketu zāles un telpas svinībām) Skatīt vairāk   Šķūnis (Banketu zāles un telpas svinībām) Pirtis Skatīt vairāk   Baseini Skatīt vairāk   Apkurināms kubls Skatīt vairākTelpas konferencēm un semināriem Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 190248
Meklēšanas rezultātos parādīts : 976872


Sniega suņi, braucieni suņu pajūgos
Sniega suņi, braucieni suņu pajūgosMēs piedāvājam arī garākus izbraucienus ziemā, ja sniega daudzums ir pietiekams, cenas sākot no 15.00 €/km. Grupām sākot no 145.00 €/stundā. Varam arī piedāvāt jautru un atraktīvu pasākuma vadītāju, kas aizpildīs gaidīšanas laiku, vai vienkārši izklaidēs Jūs un Jūsu bērnus.
Krauklīši, viesu nams
Krauklīši, viesu namsKrauklīši ir moderna guļbūve ar lielu terasi, mākslīgā dīķa krastā. Viesu namā ir Tv/Sat, karaoke, bārs, virtuve, kamīns, plaša telpa dejām un banketiem.
EXI, mēbeles
EXI, mēbelesLietotas mēbeles no Vācijas: lietotas mīkstās un ādas mēbeles, kumodes, guļamistabu komplekti. Jaunas mēbeles no katalogiem. Lētāk nemēdz būt!!!
Ziedugravas, atpūtas bāze
Ziedugravas, atpūtas bāzeLaipni gaidīti Ziedugravās - lieliska vieta svinībām, atpūtai, ,sporta spēlēm. Pirts, naktsmītnes, atpūta pie dabas un ezera.
Saulrieti, atpūtas komplekss, atpūtas centrs pie jūras
Saulrieti, atpūtas komplekss, atpūtas centrs pie jūrasRomantiska nedēļas nogale. Atpūta visai ģimenei, 16 ērtas un mājīgas guļvietas.Telpas svinībām un banketiem. Krievu un turku pirtis, džakuzi.
Zaļie ābolīši, viesu nams
Zaļie ābolīši, viesu namsViesu nams Zaļie Ābolīši atrodas Ventspils ostas pilsētā un piedāvā naktsmītni ar bezmaksas privāto autostāvvietu un bezmaksas bezvadu interneta pieslēgumu publiskajās zonās. Pilsētas centrs ir 5 minūšu brauciena attālumā.
Birzgaļi Z/S, lauksaimniecības tehnikas tirdzniecība
Birzgaļi Z/S,  lauksaimniecības tehnikas tirdzniecībaJauni un lietoti traktori no Japānas. Piekabes, arkli, frēzes, traktoru servisa apkope un garantijas remonti. MITSUBISHI, FOTON, KUBOTA, ISEKI, MURATORO, YANMAR
Kameja, aizkaru salons
Kameja, aizkaru salonsAizkaru salons Kameja. Aizkari, modelēšana, šūšana. Aizkaru stangas. Audumi, šūšanas piederumi. Mājas tekstils Tirdzniecība. Apģērbu modelēšana un šūšana. Žalūzijas.
Iks park, biedrība
Iks park, biedrībaBiedrība “Iks parks” piedāvā izbaudīt lauku priekus, spēlējoties un relaksējoties meža malā. Šeit iespējams nodarboties ar amatniecību, interaktīvā veidā iepazīt Latvijā augošos ārstniecības augus un to īpašības.
Prāga Lukss, salons-veikals
Prāga Lukss, salons-veikalsPlaša sortimenta kristāla lustras. Kristāla lustras nelielām telpām. Greznas lustras mājam, viesnīcām un pilīm. Bra, stāvlampas, galda lampas. Bohemijas stikls, kristāla trauki. Dāvanas, interjera preces, kristāla piekariņi. Ekskluzīvi dizaina un izgaismosanas projekti. Interjera dizains.
Visi banneri